“Zelfs als ik weet dat de wereld morgen vergaat, ik zou vandaag een appelboom planten.”

Maarten Luther

3

Project management & interim management

Mijn kracht is dat ik collega’s kan motiveren en partners goed kan verbinden aan een gezamenlijk belang. Dat ik met hen toewerk naar een concreet eindresultaat. En dat ik kansen zie en durf te benutten.

Heeft u een project dat in het slop is geraakt of moet er een serieuze koerswijziging worden gerealiseerd? Of beter nog: moet er in een complexe omgeving een heel nieuw traject uit de grond worden getrokken. …

… Ik neem graag de handschoen op.

Ik was initiatiefnemer van Fair Politics, heb in enkele jaren tijd de nieuwe onderzoeksafdeling van NCDO (Kaleidos Research) opgezet en heb als directeur van Evert Vermeer Stichting deze politieke organisatie grondig vernieuwd. Dit door:

  • helder te formuleren wat het USP, de unieke meerwaarde is van de organisatie
  • dit te vertalen naar specifieke, meetbare en haalbare activiteiten
  • medewerkers te inspireren en motiveren in veranderingsprocessen
  • een coach te zijn voor mijn medewerkers en collega’s
  • een verbindende partner te zijn voor andere belanghebbenden
  • en door zorg te dragen voor een gezonde financiële basis.

Ik doe dit alles inhoudelijk onderlegd en met een journalistieke aanpak. Ik zet graag mijn brede netwerk in. En ik ben ‘verbindend’: ik verbind mensen en organisaties. En ik doe dat met flair: een inhoudelijk sterk debat kan ook spannend en onderhoudend zijn. Werken aan een mooiere wereld kan en moet veel positieve energie opleveren.

Voelt u zich aangesproken? Heeft u een spannend idee waar u over wilt sparren? Of kunt u steun gebruiken bij een debat, publicatie of project? Neem dan vooral contact met me op:

contact@peterheintze.nl 

+ 31 (0) 6 22211225

1443897926_linkedin